Παίκτης αποκαλύπτει: «Με αυτό το μοντέλο το κάναμε 30 φορές» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Πρώην ποδοσφαιριστής ανοίγει τα απομνημονεύματά του.


Η γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε από νωρίς στο στάδιο της Μουζέν, που φιλοξενούσε τον αγώνα της ομάδας Κ18 του συλλόγου με την αντίστοιχη της Μπαστιά για το Κύπελλο Γαλλίας (Coupe Gambardella Κ18) δεν προμήνυε με τίποτα αυτά που συνέβησαν στο Β' ημίχρονο και οδήγησαν τρεις ποδοσφαιριστές στο νοσοκομείο, αλλά και την οριστική διακοπή του αγώνα.
Όταν στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 το γήπεδο πήρε φωτιά κυριολεκτικά. Νεαροί οπαδοί της τοπικής ομάδας άναψαν καπνογόνα, αλλά δεν έμειναν εκεί καθώς εκτόξευσαν με ειδικά στυλό, φωτοβολίδες οι οποίες προκάλεσαν τον τραυματισμό τριών ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων και πανικό στον αγωνιστικό χώρο.
#youtubieres🍺⚽️
— Mamadou Secchi (@gillesMNF) December 15, 2025
GAMBARDELLA : FC MOUGINS / SC BASTIA 💙
SLT les tristes,
C’est toujours du cinéma quand ça se passe ailleurs que à Bastia ✊ FORZA BASTIA@SC Bastia
🥳😂 Daguèèèèè #pourtoi #populaire #Corse pic.twitter.com/Uavs4jr4y3
Αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους ποδοσφαιριστές της Μπαστιά, τρεις εξ αυτών χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την όραση τους, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά και τις δύο ομάδες με επίσημες ανακοινώσεις να εκφράζουν την οργή τους για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ η Μπαστιά εκδήλωσε την πρόθεση της να καταθέσει μηνύσεις.
#youtubieres🍺⚽️
— Mamadou Secchi (@gillesMNF) December 15, 2025
GAMBARDELLA : FC MOUGINS / SC BASTIA 💙
SLT les tristes,
La vidéo du côté des tireurs✊ FORZA BASTIA@SC Bastia
🥳😂 Daguèèèèè #pourtoi #populaire #Corse pic.twitter.com/c6z98xDANk
protothema.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις