Απόλλων: Τα αγωνιστικά νέα, ο φάκελος κινήσεις και το συμβόλαιο του Κβίντα

Απόλλων: Τα αγωνιστικά νέα, ο φάκελος κινήσεις και το συμβόλαιο του Κβίντα

Στον Super Sport FM μίλησε ο εκ. Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου και τοποθετήθηκε για τα αγωνιστικά νέα των κυανόλευκων και το παράθυρο Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τι είπε:

«Με τον Άρη θα επιστρέψει ο Ντουοντού, θα απουσιάσει ο Βούρος που θα εκτίσει την τιμωρία του. Μέσα θα είναι ο Σιήκκης που θα εκτίσει με την ΕΝΥ. Εκτός ο Μάρκες και ο Μάρκοβιτς. Δεν θεωρούμε ότι η απόλυτη δικαιολογία σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα είναι οι απουσίες. Είναι μέρος της αιτίας. Το παλεύει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Η ομάδα πριν από την Ανόρθωση είχε σταδιακή βελτίωση, η βαθμολογική μας συγκομιδή δεν μας αφήνει ικανοποιημένους».

«Αυτή τη στιγμή δεν άνοιξε καθόλου ο φάκελος της ενίσχυσης τον Ιανουάριο. Είναι δεδομένο ότι η απουσία του Πέδρο Μάρκες με τραυματισμούς από πέρυσι μας στοιχίζει, άρα είναι δεδομένο ότι η παρουσία του όταν επιστρέψει δεν θα λύσει εντελώς το πρόβλημα με τη δυστοκία, αλλά θα είναι σημαντική».

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει θετικότητα από πλευράς Γιόσεφ Κβίντα για ανανέωση συμβολαίου, κατέληξε: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, προέχει το αγωνιστικό κομμάτι και η προετοιμασία για να βελτιωθεί η ομάδα. Είναι δευτερεύοντα θέματα αυτά και προέχει η επιστροφή στις νίκες και ο αγώνας της Κυριακής».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ΓΚΟΛΑΡΑ της χρονιάς μπροστά στα μάτια του Πίττα: Το ψαλιδάκι που κατέρριψε τους νόμους της φύσης! (BINTEO)

Η ΓΚΟΛΑΡΑ της χρονιάς μπροστά στα μάτια του Πίττα: Το ψαλιδάκι που κατέρριψε τους νόμους της φύσης! (BINTEO)

Σίγουρα υποψήφιο για το «Puskas Award» θα είναι το υπέροχο γκολ που πέτυχε με ανάποδο «ψαλιδάκι» ο Πιεδραΐτα στο ντέρμπι της Σόφιας μπροστά στα μάτια του δικού μας Ιωάννη Πίττα.