Νταβίντ Λουίζ: «Η Τσέλσι είναι στην καρδιά μου και θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

Νταβίντ Λουίζ: «Η Τσέλσι είναι στην καρδιά μου και θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Allianz Stadium» ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Πάφο για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Νταβίντ Λουίζ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν μια χαμένη ευκαιρία για την Πάφο: «Πάντα όταν έχεις έναν αγώνα μπροστά σου, έχεις την ευκαιρία για να πάρεις κάτι. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν σκοράραμε».

Για το αν βρήκε αυτά που περίμενε στην Πάφο: «Βεβαίως. Ο λόγος που είμαι εδώ, είναι γιατί μου ανέλυσαν το πλάνο, το πρότζεκτ και τις φιλοδοξίες της ομάδας».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι που ακολουθεί: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για όλους μας, ιδιαίτερο για εμένα, αφού η Τσέλσι είναι στην καρδιά μου, πέρασα υπέροχες στιγμές σε αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αιχμηρή ατάκα Δημητρίου για τον Αθλητικό Δικαστή - «Είναι ξεκάθαρα τα συμπεράσματα...»

Αιχμηρή ατάκα Δημητρίου για τον Αθλητικό Δικαστή - «Είναι ξεκάθαρα τα συμπεράσματα...»

Μιλώντας ο Ανδρέας Δημητρίου πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση, έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ.