Έσκασε η ανακοίνωση για Εβάντρο - «Κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό»

Έσκασε η ανακοίνωση για Εβάντρο - «Κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό»

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για την επέκτασης της συνεργασίας με τον Εβάντρο.

 

☘✍ Ο Εβάντρο Κόστα θα συνεχίσει με το τριφύλλι στο στήθος για αρκετό καιρό ακόμη καθώς έχουμε συμφωνήσει για επέκταση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι τον Μάιο του 2028!

🇧🇷 Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται 1.5 χρόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μετρά 28 συνεισφορές σε γκολ σε 57 συμμετοχές (13 γκολ και 15 ασίστ) και δύο προκρίσεις σε League Phase Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ είναι ο 5ος σκόρερ της ομάδας σε Ευρωπαϊκούς αγώνες.

🙌 Κατάφερε με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και την εργατικότητά του να κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συγχαίρουμε τον Εβάντρο Κόστα για το νέο του συμβόλαιο και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες! 👏

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βρήκαν τον 37χρονο που ψέκασε με σπρέι υπάλληλο φωτοεπισήμανσης - Τον «έκαψε» μαρτυρία και φόρεσε χειροπέδες

Βρήκαν τον 37χρονο που ψέκασε με σπρέι υπάλληλο φωτοεπισήμανσης - Τον «έκαψε» μαρτυρία και φόρεσε χειροπέδες

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικία 37 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης επίθεσης κατά 36χρονου εργαζόμενου οδηγού οχήματος της εταιρείας η οποία έχει τη διαχείριση των κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης και της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς στο όχημα.