«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν»

«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν»

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media τη μεγάλη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασαν στον Άρη κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» αναφέρθηκαν σε κόκκινη που χαρίστηκε στον «δικέφαλο του βορρά» στο 2ο λεπτό, αλλά και σε «πέναλτι-ανακάλυψη» στη φάση του 2-1 για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν στην Τούμπα! Με το ζόρι ο Σέρβος διαιτητής και ο Ιταλός VARistas να χάσει ο Άρης! Χαρίζουν κόκκινη-μαρς στο 2' στον Π.Α.Ο.Κ. και ανακαλύπτουν πέναλτι στο 45'+2' σε βάρος μας! Ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Ντροπή Στεφάν Λανουά...», σχολίασε συγκεκριμένα η «κίτρινη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ντίλα Γκόρι - Απόλλων 0-3 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Ντίλα Γκόρι - Απόλλων 0-3 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Ο Απόλλωνας κοντράρεται απόψε (19:00) στο Tengiz Burjanadze Stadium με την Ντίλα Γκόρι, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Β' προκριματικό του Conference League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.