Βαθμολογία Europa League: Ακολούθησε τον ΠΑΟΚ και κλείδωσε πρόκριση ο Παναθηναϊκός!
Μετά την ισοπαλία με τη Φερεντσβάρος, ο Παναθηναϊκός κλείδωσε και τυπικά μία θέση στην 24άδα και τα νοκ-άουτ του Europa League!




Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασαν στον Άρη κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.
Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» αναφέρθηκαν σε κόκκινη που χαρίστηκε στον «δικέφαλο του βορρά» στο 2ο λεπτό, αλλά και σε «πέναλτι-ανακάλυψη» στη φάση του 2-1 για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν στην Τούμπα! Με το ζόρι ο Σέρβος διαιτητής και ο Ιταλός VARistas να χάσει ο Άρης! Χαρίζουν κόκκινη-μαρς στο 2' στον Π.Α.Ο.Κ. και ανακαλύπτουν πέναλτι στο 45'+2' σε βάρος μας! Ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Ντροπή Στεφάν Λανουά...», σχολίασε συγκεκριμένα η «κίτρινη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις