Δύο γκολ για την ΑΕΛ σημείωσε ο Σινγκ (4'-18') και ένα ο Γκλάβτσιτς (72'), ενώ για τα «περιστέρια» σκόραρε ο Ποντικός (39').
Με αυτή τη νίκη, που ήταν η 3η για τη Λεμεσιανή ομάδα στα τελευταία 4 παιχνίδια, ανέβηκε στους 20 πόντους και έπιασε τον Απόλλωνα στην 6η θέση, αναμένοντας το αποτέλεσμα στο αποψινό ντέρμπι των «κυανολεύκων» με αντίπαλο την Ανόρθωση, ενώ η Ομόνοια Αραδίππου έμεινε στους 10 πόντους και στη 13η θέση.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Σινγκ εντός περιοχής, με ίδιο παίκτη να σκοράρει ξανά στο 18' με νέα... σουτάρα γράφοντας το 0-2!
Η Λεμεσιανή ομάδα έλεγχε πλήρως το παιχνίδι μέχρι το 30ο λεπτό, είχε την κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν. Μάλιστα, είχε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες για το 0-3 με τους Σινγκ και Γκλάβτσιτς στο 21' και 25' αντίστοιχα.
Μετά το 35' όμως η ΑΕΛ έριξε ταχύτητα και έδειχνε να... επαναπαύεται στο προβάδισμα της, με την ομάδα της Αραδίππου να το εκμεταλλεύεται, να κερδίζει αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει στο γκολ στο 39' με κεφαλιά-«ψαράκι» του Ποντικού που μείωσε σε 1-2.
Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι έβαλαν πίεση στα εναπομείναντα λεπτά, είχαν 1-2 καλές προϋποθέσεις, χωρίς όμως να φτάσουν σε δεύτερο γκολ.
Η ΑΕΛ από την άλλη, είχε μία καλή στιγμή στο 43' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονσεϊσάο, με τον Κόστιτς να αποσοβεί το 1-3.
Στην επανάληψη, η Ομόνοια Αραδίππου «πατούσε» καλύτερα μέχρι το 70' και ήταν πιο διεκδικητική, αφού ήθελε το γκολ της ισοφάρισης και είχε δύο καλές στιγμής με τα σουτ των Μουαντίμπ στο 51' και 68'.
Η Λεμεσιανή ομάδα σε αυτό το χρονικό διάστημα, πρόσεχε περισσότερο τα νώτα της και προσπαθούσε να κτυπήσει στην κόντρα επίθεση, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μία στιγμή όμως ήταν αρκετή στο 72' για να σκοράρει το 1-3 με καταπληκτικό σουτ του Γκλάβτσιτς εκτός περιοχής και να κλειδώσει το πολύτιμο τρίποντο!
Η Ομόνοια Αραδίππου προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η ΑΕΛ έλεγξε το παιχνίδι μέχρι το φινάλε και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να απειλήσουν στο 88' με τον Ποντικό, ο οποίος έστειλε με τακουνάκι την μπάλα λίγο έξω.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34' Ρινγκ, 64΄Φομπά, 77' Φαν Μούλεμ / 50' Γουίλερ, 66' Ιμανισίμουε, 90'+4' Φεριέρ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ομόνοια Αραδίππου (Σατσιάς): Κόστιτς, Ρίνγκ (82' Κάνο), Έντουαρντς (73' Γιανσάν), Ποντικός, Φαν Μούλεμ, Φατάι (73' Γεωργίου), Φομπά, Αντωνίου, Ενρίκες, Πολυκάρπου (46' Μουαντίμπ), Μπαρμπόσα.
ΑΕΛ (Μάρτινς): Οτσόα, Κονσεϊσάο, Μπογκντάν, Στεφάνοβιτς, Γουίλερ (60' Ιμανισίμουε), Ζντραβκόφσκι, Ζόκε, Γκλάβτσιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (66' Φεριέρ), Νατέλ (79' Φορεστιέρι), Σινγκ (66' Μακρής).
Στον πάγκο: Κυριάκου, Κεραυνός, Φραντζής, Παπαφώτης, Ζράντι, Χριστοδούλου, Φιλιώτης, Μακρής, Παναγή.
Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Χρίστου Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοδούλου Ιωάννης
AVAR: Σάββα Γεώργιος
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης



