Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιάννης Σκοπελίτης τιμήθηκε σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ Λάρνακας και της Νέας Σαλαμίνας, ωστόσο, ο κόσμος δεν έδωσε το απαιτούμενο παρών για να ευχαριστήσει τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Ανόρθωσης Αμμοχώστου υπέπεσαν σε ένα λαθάκι στην τοποθέτηση μέσω social media που δημοσίευσαν το Σάββατο (7/10) το πρωί... Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα! Μέσα στην ανακοίνωση αναφέρει πως η τιμητική πλακέτα δόθηκε από τους υπεύθυνους λίγα λεπτά πριν την έναρξη του φιλικού, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Συγκεκριμένα, αυτή παραδόθηκε στην ανάπαυλα. Μάλλον, εκείνος που σύνταξε την ανακοίνωση δε βρέθηκε καν στην «ΑΕΚ Αρένα» για να τιμήσει τον πρώην άσο της «κυρίας»; Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά, ότι δεν κύλησαν οι καταστάσεις όπως θα έπρεπε για να τιμηθεί το «έργο» του Σκοπελίτη...(Δείτε ΕΔΩ)! H φωτογραφία:
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CHALLENGE!-ThemaSports
02/07 @ 15:18

CHALLENGE!

Challenge στην πτήση με τους παίκτες της Ομόνοιας...

ΚΙΝΗΤΡΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:57

ΚΙΝΗΤΡΑ

Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει την σεζόν με μίνιμουμ στόχους την κατάκτηση του τίτλου και την... επιστροφή στην εξάδα.

ΑΜΟΙΒΑΙΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:38

ΑΜΟΙΒΑΙΑ

Αμοιβαία είναι η εκτίμηση Κβιλιτάια και διοίκησης του ΑΠΟΕΛ...

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο; -ThemaSports
02/07 @ 10:53

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο;

Όπως γράψαμε νωρίτερα, στην Ανόρθωση είναι λογικό να προβληματίζονται αν θα δώσουν τις 50 χιλιάδες ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα, για να γίνει δικός τους – με ελευθέρα- ο Τσίκο Μπάνζα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ThemaSports
01/07 @ 19:10

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Μέσω των φιλικών αγώνων ο Νταβίντ Γκαγέγο δοκιμάζει διάφορες σκέψεις και με την πάροδο του χρόνου η ενίσχυση θα του δώσει την ευκαιρία για την διαμoρφώσει το πλάνο των βασικών επιλογών, κυρίως 1-2 θέσεων καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι στην αγορά για σημαντικά deals.

ΠΟΘΟΣ-ThemaSports
01/07 @ 17:16

ΠΟΘΟΣ

Πρόσφατα ο Πραξιτέλης Βούρος αναφέρθηκε στον πόθο των παραγόντων του Απόλλωνα για να συνεργαστούν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ