Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 9-5 και συγκατοικεί μαζί με άλλες 4 ομάδες ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 9-5 και συγκατοικεί μαζί με άλλες 4 ομάδες ο Παναθηναϊκός

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων της Παρασκευής (05/12) για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είδε να μπαίνει τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων που έτρεχε στην Ευρωλίγκα, με τους «πράσινους» να χάνουν με σκορ 89-79 από τη Βαλένθια στο «Telekom Center Athens» για τη 14η αγωνιστική.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, το «τριφύλλι» έπεσε στο 9-5 και έπεσε από την κορυφή, όντας στο -1 από την πρωτοπόρο, Χάποελ Τελ Αβίβ.

Στο ίδιο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται ακόμη η Μονακό, ο Ερυθρός Αστέρας, η Βαλένθια και η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Πέμπτη (04/12)

Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης 75-81
Ζάλγκιρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ 65-83
Μονακό-Παρί 125-104
Χάποελ Τελ Αβίβ-Βιλερμπάν 87-80
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε ΑΝΑΒΛ.
Παρτίζαν-Μπάγερν Μονάχου 92-85

Παρασκευή (05/12)

Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα 79-89
Παναθηναϊκός-Βαλένθια 79-89
Μπασκόνια-Αρμάνι Μιλάνο 88-78
Βίρτους Μπολόνια-Dubai BC 79-78

Η βαθμολογία

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

Ρουκετοπόλεμος το βράδυ της Πέμπτης. Από τη μία το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο και από την άλλη το Ιράν ρίχνει πυραύλους με βομβίδια. Παράλληλα, σημειώθηκαν εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι. Την Παρασκευή πάντως περιμένουμε ενισχύσεις στην αεράμυνα της Κύπρου από τη Βρετανία. Αναμένονται και οι φρεγάτες από Γαλλία και Ισπανία.