Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλη μάχη γίνεται στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για το ποιες ομάδες θα καταφέρουν τελικά να πάνε στα γήπεδα της Ρωσίας, μέσω των μπαράζ... Σημειώνουμε ότι από τους εννιά ομίλους, οι οκτώ καλύτερες δεύτερες Εθνικές ομάδες προκρίνονται στα μπαράζ, όπου θα χωριστούν σε ισχυρές και ανίσχυρες και στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση για τα τέσσερα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν τα ισάριθμα εισιτήρια για το Μουντιάλ του 2018. Να επισημάνουμε ότι από κάθε ομάδα που τερματίζει δεύτερη στον όμιλο της, αφαιρούνται οι βαθμοί που έχει πάρει κόντρα στην τελευταία ομάδα του ομίλου και οι οκτώ δεύτεροι με τους περισσότερους βαθμούς, πάνε στα μπαράζ. Εφόσον προκύψουν ομάδες που θα έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων και ύστερα η καλύτερη επίθεση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Ελλάδα δυστυχώς ακόμα κι αν κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της, μοιάζει δύσκολο (αλλά όχι απίθανο) να καταφέρει να μπει στα μπαράζ, αφού το μάξιμουμ των βαθμών που μπορεί να φτάσει είναι οι 19 και άρα θα της μείνουν 13, αφού θα της αφαιρεθούν οι δύο νίκες στα ματς με το Γιβραλτάρ (σ.σ. την τελευταία αγωνιστική η "γαλανόλευκη" παίζει με το Γιβραλτάρ και αναμένεται εύκολα-δύσκολα να πάρει τη νίκη). Την ίδια ώρα, η Σουηδία που αυτή τη στιγμή είναι οριακά στα μπαράζ ως η 8η καλύτερη 2η, έχει δέκα βαθμούς με δύο ματς λιγότερα, ενώ οι Σκωτία, Κροατία και Ουαλία έχουν 11, Β. Ιρλανδία και Δανία έχουν 13, η Ιταλία 14 και η Πορτογαλία 15. inner Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που υπάρχουν στον παραπάνω πίνακα, πέραν της Ιταλίας και της Β. Ιρλανδίας, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη τη δεύτερη θέση, αλλά υπολογίζονται βάση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων στον όμιλο τους...
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ