Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι φοβεροί και τρομεροί Βίκινγκς ξανάρχονται! Η απίστευτη Ισλανδία ταπείνωσε την Τουρκία μέσα στην έδρα της με σκορ 0-3 και ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες της για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της! Δύο χρόνια μετά την παρθενική -και εκπληκτική- παρουσία της σε EURO, η Ισλανδία θα είναι το επόμενο καλοκαίρι ΚΑΙ στο Μουντιάλ, αφού μόνο αν κάνει... "χαρακίρι" δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία! Η απίστευτη εθνική ομάδα από τη χώρα των περίπου 330.000 κατοίκων, διέλυσε με 3-0 την Τουρκία των 80 εκατομμυρίων μέσα στο… κολασμένο ''Eskisehir'' και αν δεν είχε αποκλείσει την Αγγλία στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, θα μιλούσαμε απόψε για τη μεγαλύτερη στιγμή του ισλανδικού ποδοσφαίρου μέχρι την επόμενη! Πλέον, με την αδιανόητη «γκέλα» της Κροατίας, η οποία εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τη Φινλανδία στη Ριέκα, οι Ισλανδοί έχουν 19 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το αδύναμο Κόσοβο και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, την ίδια ώρα που οι Κροάτες θα… "σφάζονται" με την Ουκρανία στο Κίεβο, για τη 2η θέση που οδηγεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στα μπαράζ! Σε ότι αφορά το ματς με τους Τούρκους, οι φιλοξενούμενοι δίδαξαν πώς παίζεται η αντεπίθεση! Κόντρα στην τραγική Τουρκία, η οποία κατέρρευσε μετά το 0-1 και δεν δημιούργησε ουσιαστικά ούτε φάση, η ομάδα του Χέιμιρ Χάλγκριμσον "ξέρανε" μέσα σε επτά λεπτά τους γηπεδούχους, σκοράροντας δύο τέρματα στο 32' και στο 39', με τους Γκούντμουντσον και Μπιάρνασον! Το "νερό" είχει μπει ήδη στο "αυλάκι" και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49'), ο Άρνασον έκανε το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ισλανδίας, αφήνοντας τους Τούρκους σύξυλους!
Ασύλληπτη αυτοκτονία για Κροατία! Στα άλλα ματς του 9ου ομίλου, οι Κροάτες είχαν το προβάδισμα απέναντι στη Φινλανδία με 1-0 μέχρι το 89’ , όμως ισοφαρίστηκαν 1-1 και πλέον... "έμπλεξαν" για τα καλά, αφού θα διεκδικήσουν τη 2η θέση στο ματς "ζωής ή θανάτου" της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ουκρανία, η οποία κέρδισε το αδύναμο Κόσοβο με 0-2.
Αναλυτικά η 9η αγωνιστική στον 9ο όμιλο: Κόσοβο – Ουκρανία 0-2 (60’ αυτ. Πακαράντα, 87’ Ιαρμολένκο) Κροατία – Φινλανδία 1-1 (56’ Μάντζουκιτς -90’ Σόιρι) Τουρκία – Ισλανδία 0-3 (32’ Γκούντμουνσον, 39’ Μπ. Μπιάρνασον, 50’ Άρνασον) Η βαθμολογία στον 9ο όμιλο: Ισλανδία 19 Κροατία 17 Ουκρανία 17 Τουρκία 14 Φινλανδία 8 Κόσοβο 1 Η τελευταία αγωνιστική: Ουκρανία-Κροατία Ισλανδία – Κόσοβο Φινλανδία – Τουρκία
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ