Η ευρωπαϊκή λίστα της Ομόνοιας ενόψει Καϊράτ
Η Ομόνοια δήλωσε στην UEFA τον ευρωπαϊκό της κατάλογο ενόψει των αναμετρήσεων με την Καϊράτ Αλμάτι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.




Δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι οι Μπακς. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έχασε για όγδοη φορά στα εννιά τελευταία παιχνίδια της, με 129-126 από τους Γουίζαρντς, ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (3-16). Πλέον με 9-13, τα «ελάφια» έχουν κατρακυλήσει στην ενδέκατη θέση της Ανατολής, εκτός δηλαδή και από τα play in.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ πάλευαν μόνοι τους να σώσουν τους Μπακς. Ο Greek Freak είχε 26 πόντους (10/16 δίποντα, 6/11 βολές, 0/1 τρίποντο), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 5 λάθη παίζοντας για 31:36, καθώς αποβλήθηκε με 6 φάουλ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε 30 πόντους, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, αλλά εγκατέλειψε στην τελευταία περίοδο λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις