Σκηνές χάους και απίστευτο ξύλο στο Φενέρμπαχτσέ - Γαλατασαράι!

 Σκηνές χάους και απίστευτο ξύλο στο Φενέρμπαχτσέ - Γαλατασαράι!

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν με το πέρας του αγώνα των ομάδων νέων της Φενέρ και της Γαλατά, με το γήπεδο να μετατρέπεται σε ρινγκ με τη λήξη του παιχνιδιού!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος μετά τη λήξη του ντέρμπι μεταξύ των ομάδων νέων της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατασαράι για το τουρκικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η ένταση κλιμακώθηκε αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να εμπλέκονται σε γενικευμένη σύρραξη, επιβεβαιώνοντας ότι η αντιπαλότητα δεν γνωρίζει ηλικίες.

 

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για αναμέτρηση πρωταθλήματος νέων, το πάθος και η ένταση που χαρακτηρίζουν τα μεγάλα ντέρμπι της Τουρκίας κυριάρχησαν, οδηγώντας στα θλιβερά επεισόδια.

 
 
sportal.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πού πωλούνται τα περισσότερα και πού τα ακριβότερα ακίνητα στην Κύπρο; - «Σηκώνει» τον τζίρο η Λεμεσός

Πού πωλούνται τα περισσότερα και πού τα ακριβότερα ακίνητα στην Κύπρο; - «Σηκώνει» τον τζίρο η Λεμεσός

Τη μερίδα του λέοντος σε αξία συναλλαγών ακινήτων συγκεντρώνει η Λεμεσός, ενώ η Πάφος διακρίνεται για τις υψηλές μέσες τιμές πώλησης, σύμφωνα με ανάλυση της Landbank Analytics για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2025.