Η αγωνιστική ανταμοιβή με τις τρεις νίκες δεν ήταν η μοναδική που πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ για τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που κέρδισαν την εβδομάδα αυτή, αφού ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το ματς και ανακοινώσε πριμ 200.000 ευρώ.
Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μάρκο Νίκολιτς ήταν ο πρώτος που έφερε το θέμα του πριμ στο τραπέζι φωνάζοντας προς τον πρόερο, ο οποίος τον πήρε αγκαλιά και τον φίλησε στο κεφάλι. Το ίδιο φώναξε στην συνέχεια και ο Περέιρα, με τον Ηλιόπουλο να του αποκρίνεται πως εσύ έπαιξες μόλις πέντε λεπτά σήμερα.
Έπειτα ξεκίνησαν να φωνάζουν μαζί όλοι οι παίκτες και να κάνουν... χαμό απαιτώντας το. Εκείνος, αφού τους χαιρέτησε όλους, έβγαλε έναν σύντομο λόγο:
«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Η ομάδα αρχίζει να παίρνει τα μπόνους σκοράροντας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το παιχνίδι σήμερα ήταν δύσκολο, με πολύ μεγάλο σασπένς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι στην Ευρώπη. Το χρειαζόμαστε, το αξίζετε, το αξίζουμε... Ο προπονητής μας το αξίζει, ο Χαβιέρ το αξίζει, όλοι το αξίζουμε. Πρέπει να έχουμε αυτή την απόδοση στην Ευρώπη... Ναι ή όχι; 200.000 ευρώ».
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ αποτελεί επί της ουσίας την τελευταία απειλή για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια εξασφάλισης της απευθείας πρόκρισης στη League Phase του Champions League.
Απίθανος Γιόβιτς κουβάλησε την ΑΕΚ στη Λεωφόρο! Με χατ τρικ του Σέρβου, η Ένωση έφυγε νικήτρια από απίθανο ντέρμπι στη Λεωφόρο (2-3), φράζοντας τον δρόμο του Παναθηναϊκού που επέστρεψε, για ανατροπή.
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μεϊτέ, αλλά με γκολ του Γιακουμάκη στο 90' λύγισε τον Λεβαδειακό και πήρε σπουδαία νίκη με 3-2!
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως τελικά να πάρει την οριακή νίκη με 1-0, έχοντας για σωτήρα του τον Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 70’.
Ο Λεβαδειακός υποδέχεται απόψε στις 19:00 τον ΠΑΟΚ στη Βοιωτία σε μια κρίσιμη αναμέτρηση της 12ης αγωνιστική της Stoiximan Super League, δυο μήνες μετά τη μεταξύ τους συνάντηση για το Κύπελλο.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στην Ευρώπη, τις οποίες όμως καλούνται να ξεχάσουν γιατί το διακύβευμα του αγώνα είναι πολύ μεγάλο.