Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ρονάλντο έφτιαξε την κορυφαία, κατά τη γνώμη του, ενδεκάδα όλων των εποχών, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό του και τον Λιονέλ Μέσι, αφήνοντας απ'έξω όμως τον... έτερο Ρονάλντο! Το «Φαινόμενο» είναι από τους πλέον αρμόδιους για να υποδείξει την κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών. Ποιους συμπεριέλαβε λοιπόν, ο θρυλικός Ρονάλντο στην αγαπημένη του ενδεκάδα; Τζιανλουίτζι Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια Φάμπιο Καναβάρο και Πάολο Μαλντίνι κεντρικοί αμυντικοί Ρομπέρτο Κάρλος αριστερό μπακ Καφού δεξί μπακ Ζινεντίν Ζιντάν και Αντρέα Πίρλο στο κέντρο Ντιέγο Μαραντόνα αριστερό εξτρέμ Λιονέλ Μέσι δεξί εξτρέμ Πελέ και Ρονάλντο στην κορυφή της επίθεσης. Μαγεία... Αυτός που λάμπει δια της... απουσίας του είναι βέβαια ο Πορτογάλος διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο! Πηγή: sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ