ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΛ: "Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και την Λεμεσό να προστατεύσουν το παιχνίδι, τις ομάδες και την εικόνα της πόλης μας"
Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.



Ακολουθήστε μας στο Google news
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ & ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
«Με αφορμή τον προσεχή αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ την Κυριακή, οι Όμιλοι Παλαιμάχων των δύο ιστορικών σωματείων της Λεμεσού απευθύνουμε κοινή έκκληση προς όλους τους φιλάθλους.
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, γεγονότα που δεν τιμούν κανένα από τα δύο σωματεία οδήγησαν στην αναβολή ή ματαίωση αγώνων και προκάλεσαν πλήγμα στο ίδιο το ποδόσφαιρο της πόλης μας.
Ως άνθρωποι που φορέσαμε τη φανέλα, σεβαστήκαμε το άθλημα και υπηρετήσαμε τις ομάδες μας εντός και εκτός γηπέδων, καλούμε όλους τους οπαδούς να σταθούν στο ύψος της ιστορίας και της παράδοσης του λεμεσιανού ποδοσφαίρου.
Ζητούμε:
• Σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους γύρω φιλάθλους.
• Αποχή από βίαιες ή επικίνδυνες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και το μέλλον του αθλήματος.
• Στήριξη της ομάδας με πάθος, αλλά με τρόπο που να προάγει τον αθλητισμό και την αξιοπρέπεια.
Η Λεμεσός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα, ξέρει να γεμίζει γήπεδα και να στηρίζει τις ομάδες της με περηφάνια. Ας μη δώσουμε σε κανέναν την ευκαιρία να σκιάσει το ντέρμπι, ούτε να στιγματίσει τη νεότερη γενιά φιλάθλων.
Απόλλων και ΑΕΛ μπορούν να είναι αντίπαλοι στο γήπεδο, αλλά η Λεμεσός πρέπει να είναι ενωμένη στην καταδίκη της βίας.
Ευχόμαστε έναν όμορφο, ανταγωνιστικό και —πάνω απ’ όλα— ασφαλή αγώνα για όλους.
Με εκτίμηση,
Όμιλος Παλαιμάχων Απόλλωνα Λεμεσού
Όμιλος Παλαιμάχων ΑΕΛ Λεμεσού»