Πολυτελή αυτοκίνητα στις φλόγες – «Βλέπουν» σύνδεση με τον φόνο Δημοσθένους οι Αρχές

Πολυτελή αυτοκίνητα στις φλόγες – «Βλέπουν» σύνδεση με τον φόνο Δημοσθένους οι Αρχές

Η έρευνα για τις πυρκαγιές σε πέντε πολυτελή οχήματα στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης φαίνεται πως στρέφεται και προς πιθανή σύνδεση με τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους.

Πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη, αναφέρουν πώς πρόκειται για αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που ανήκουν σε συγγενικά πρόσωπα γνωστού αλλοδαπού επιχειρηματία και στενού συνεργάτη του Σταύρου Δημοσθένους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μπαράζ πυρκαγιών στη Λεμεσό – Πέντε οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες μέσα σε λίγες ώρες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πυρκαγιές φαίνεται ότι τέθηκαν κακόβουλα από δράστη που μετακινόταν πεζός, ενώ σημειώθηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά, σε ανοικτούς χώρους στάθμευσης στη Λεμεσό.

Οι Αρχές, μέσω του ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνούν αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο επεισοδίων πυρκαγιών — καθώς και αν αυτά σχετίζονται με το κύκλωμα που οργάνωσε την ενέδρα θανάτου εναντίον του Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς η έρευνα εμπλέκει πλέον και τα πρόσωπα που συνδέονται με τα καμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Super League: Επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός μετά το Χ της ΑΕΚ, κοντά στην τετράδα ο Παναθηναϊκός (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Super League: Επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός μετά το Χ της ΑΕΚ, κοντά στην τετράδα ο Παναθηναϊκός (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Ο Άρης κράτησε την ΑΕΚ στην 3η θέση κι έτσι ο Ολυμπιακός κατοικεί στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας μετά τη 16η αγωνιστική. Πλησίασε στην τετράδα ο Παναθηναϊκός, ανεβαίνοντας 5ος, πάνω από τον Βόλο.