Έχει φήμη, έχει πλούτη αλλά της λείπει κάτι βασικό…

Έχει φήμη, έχει πλούτη αλλά της λείπει κάτι βασικό…

Πώς γίνεται μια τόσο εντυπωσιακή κοπέλα να μην μπορεί να βρει σύντροφο και να φτάνει στο σημείο να πληρώνει για να βρει αγόρι; Αυτό ακριβώς μας θύμισε μια ιστορία του 2018, με πρωταγωνίστρια τη Τζέιν Παρκ από τη Σκωτία, τότε μόλις 23 ετών. Παρά τη φήμη και τα πλούτη της, ήταν η νεότερη νικήτρια του EuroMillions στη Μεγάλη Βρετανία, η τύχη στον έρωτα δεν της χαμογέλασε και έτσι αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της – ακόμη κι αν αυτό σήμαινε να πληρώσει για να αποκτήσει σχέση.

Η Τζέιν είχε αποκαλύψει πως προσέφερε στον επόμενο σύντροφό της μέχρι και 70.000 ευρώ ετησίως, απλώς για να βγαίνει μαζί της. Η απόφαση ήρθε ύστερα από μια σειρά αποτυχημένων ραντεβού που την απογοήτευσαν. Τυχερή στον έναν τομέα, άτυχη σε κάποιον άλλον!

 

 

 

 

financenews.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων και εκπρόσωπος της ΑΕΛ στην ΚΟΠ, Φώτης Φωτίου, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του Εφετείου που απέρριψε την έφεση της Λεμεσιανής ομάδας για την εξοντωτική ποινή στον Καφού, αλλά και για την χθεσινή δραματική νίκη της Εθνικής Κύπρου.

BEST OF THEMASPORTS