Ακολουθήστε μας στο Google news

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου, ενόψει του Σαββατιάτικου (07/10, 21:45) αγώνα με αντίπαλο την Ελλάδα στο ΓΣΠ, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2018. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος έχει ήδη σχεδιάσει το αγωνιστικό του πλάνο, με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Όπως βλέπουμε στην κεντρική φωτογραφία, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και άπαντες περιμένουν πως και πως το παιχνίδι με την Ελλάδα, το οποίο φυσικά εχει τις... ιδιαιτερότητες του και σίγουρα θα θέλουν να δώσουν και απαντήσεις στους... ψιθυρολόγους. Θυμίζουμε ότι η Κύπρος είναι στην 4η θέση του 8ου ομίλου με 10 βαθμούς ενώ η Ελλάδα είναι 3η με 13 και διεκδικεί τη 2η θέση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα οδηγήσει στα μπαράζ. Στους 14 βαθμούς είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η οποία αγωνίζεται νωρίτερα στην έδρα της με το Βέλγιο, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση, με την οποία προκρίνεται απευθείας στο Μουντιάλ. Σημειώνουμε ότι η αυριανή αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. Είναι ο προτελευταίος αγώνας της Εθνικής μας σε αυτή την προκριματική φάση και ο τελευταίος εντός έδρας και ο στόχος της ομάδας μας είναι φυσικά να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιωργαλλίδη, Παναγή, Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Στυλιανού, Κατελάρη, Λαϊφη, Αντωνιάδη, Μερκή, Μαρκάσα, Αλεξάνδρου, Βασιλείου, Κάστανο, Αρτυματά, Μάριο Νικολάου, Παπαφώτη, Χάμπο Κυριάκου, Λαμπάν, Οικονομίδη, Αβραάμ, Χαραλαμπίδη, Ανδρέα Μακρή, Πιέρο Σωτηρίου και Μυτίδη.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ