Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έτοιμος να «μπει» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έτοιμος να «μπει» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει ποσοστό της Ρεάλ, σε ξένο επενδυτή και συγκεκριμένα τον πλουσιότερο άνθρωπο του 2024.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει ποσοστό της ομάδας σε ξένο επενδυτή.

Συγκεκριμένα, σκέφτεται να παραχωρήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 10%, στον Μπερνάρ Αρνό, ο οποίος ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο το 2024, με την περιουσία του, να «αγγίζει» τα 135 δισ. ευρώ.

Ο Πέρεθ, ακολουθώντας το γερμανικό μοντέλο, θέλει να δώσει μετοχές στον Γάλλο δισεκατομμυριούχο, χωρίς όμως να του επιτρέπει να παίρνει ουσιαστικά αποφάσεις ή να επηρεάζει το οτιδήποτε στον σύλλογο, εξαιτίας του μικρού αυτού ποσοστού.

Ο πρόεδρος των «μερένχες» θα παρουσιάσει την πρόταση του στο συμβούλιο, στα μέσα του Δεκεμβρίου. Η συνολική αξία της Ρεάλ Μαδρίτης, κοστολογείται στα 10 δις, κάτι που σημαίνει ότι επένδυση του Αρνό, θα έφτανε το 1 δισ. ευρώ.

athletiko.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εκτινάχθηκε η τιμή του πετρελαίου - Στα 82 δολάρια το βαρέλι λόγω της σύγκρουσης στο Ιράν

Εκτινάχθηκε η τιμή του πετρελαίου - Στα 82 δολάρια το βαρέλι λόγω της σύγκρουσης στο Ιράν

Άλμα 13% για το Brent μετά την έναρξη των εχθροπραξιών – Καθοριστικός ο ρόλος των Στενών του Ορμούζ για την παγκόσμια τροφοδοσία.

BEST OF THEMASPORTS