Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει αυξημένες επιλογές για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, αφού είναι στη διάθεση του οι Γκαρσία, Σαμπορίτ, Καμπρέρα και Εκπολό, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.
Θεωρείται απίθανο να πάρουν και οι τέσσερις φανέλα βασικού, όμως ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (27/11, 22:00) με αντίπαλο τη Ριέκα, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, για να βρουν ξανά τα πατήματα τους, αλλά ο πρώτιστος στόχος θα είναι να βοηθήσουν απόψε την ομάδα τους να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο από τη Λευκωσία.
Ο Ισπανός τεχνικός πάντως, θα έχει και μία πολύ σημαντική απουσία, πέρα από αυτήν του τραυματία Τσακόν που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού τέθηκε εκτός πλάνων και ο Ρομπέρζ λόγω τιμωρίας.
Πιθανή ενδεκάδα: Αλομέροβιτς, Χάιρο, Μιλίτσεβιτς, Σαμπορίτ, Ιωάννου, Λέδες, Πονς, Σουάρες, Μπάγιτς, Μιραμόν, Ιβάνοβιτς.