Η επιστήμη του γαργαλήματος: Γιατί γελάμε και τι συμβαίνει στον εγκέφαλο
Γιατί δεν μπορούμε να γαργαλήσουμε τον εαυτό μας; Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν γελάμε; Η επιστήμη αποκαλύπτει τα μυστικά του γαργαλήματος.




Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έγινε στα αποδυτήρια μετά την σφαγή του Τούντορ στον αγώνα της Ομόνοιας με την Δυναμό Μόσχας. Την αρχή έκανε ο Χάρης Κκολός ρωτώντας από που έφυγε ο Τούντορ εκείνη την βραδιά και ακολούθησε η συζήτηση για εκείνη την βραδιά που έγραψε αρνητική ιστορία ο Ρουμάνος ρεφ.
«Του έλεγαν διάφορα. Ήταν όλη η Ομόνοια εδώ. Τον μούνταραν. Του έδωσαν και κάποιες ψιλές. Η πλάκα είναι πως ο Τούντορ μιλούσε φαρσί Ελληνικά. Ήταν τόσο θρησκευόμενος που ήξερε Ελληνικά, για να καταλαβαίνει τη Θεία Λειτουργία. Σήμερα ο Τούντορ είναι ειδικός σύμβουλος του προέδρου της Στεάουα, που στην ομάδα είναι προπονητής ο Ηλίας Χαραλάμπους. Τον κλείσαμε στα αποδυτήρια».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19:31 μέχρι το 21:03:
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις