Ακολουθήστε μας στο Google news

Καλησπέρα σας φίλοι αναγνώστες του Themasports. Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στο γήπεδο ΑΕΚ "Αρένα" και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του φιλικού ματς προς τιμή του πρώην ποδοσφαιριστή των δύο ομάδων Γιάννη Σκοπελίτη. Τέλος αγώνα. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με την ΑΕΚ να προηγείται στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο έκτο λεπτό, και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο τέλος της αναμέτρησης. Ένα παιχνίδι που σκοπός του ήταν να τιμήσει τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκοπελίτη και να αναδείξει την προσφορά του στις δύο αυτές ομάδες που αγωνίστηκε. Το αποτέλεσμα λοιπόν περνά σε δεύτερη μοίρα και αυτό που μετράει είναι ότι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος τιμήθηκε από δύο πρώην ομάδες του. 90' Στην εκπνοή του ματς η Νέα Σαλαμίνα φέρνει το ματς στα ίσα. Λάθος του τερματοφύλακα Τούμπα και με κεφαλία ο Κωστή ισοφαρίζει σε 1-1 87' Δυνατό σουτ του Μπόλιεβιτς, με δυσκολία ο Στυλιανού σε κόρνερ 67΄ Κεφαλιά του Σανγκόι με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να περνά έξω. 63' Kαλό σουτ του Σορία, μαζεύει ο τερματοφύλακας της Σαλαμίνας 52' Καλό σουτ του Μπόλιεβιτς μαζεύει ο Στυλιανού 48' Σου του Ρουσιά μετά από πάσα του Χέφελ, η μπάλα έξω 19:30 Έναρξη δευτέρου μέρους Δείτε Live την βράβευση του Γιάννη Σκοπελίτη 43' Σουτ του Εγγλέζου η μπάλα έξω 40' Σουτ του Σόρια η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων 30΄ Αλλαγή: Σκοπελίτης έξω, μέσα Κωστή και αποθέωση από τους λιγοστούς φίλαθλους της ΑΕΚ 28΄ Μακρίνο σουτ του Χέφελ η μπάλα έξω. 24΄ Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ με το σουτ που έγινε να περνά έξω. 13΄ Σουτ του Χέφελ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια 8' Καλύτερη η ΑΕΚ σε αυτά τα πρώτα λεπτά και δείχνει πιο ευδιάθετη μέσα στο γήπεδο 6' Γκοοοοοολ για την ΑΕΚ! Με σκόρερ τον Μαλόκου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.  18:31 Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης προς τιμή του Σκοπελίτη. 18:29 Περίπου τόσος είναι ο κόσμος στην ΑΕΚ "Αρένα" ένα λεπτό πριν την έναρξη της αναμέτρησης 18:25 Η Σαλαμίνα έφυγε για τα qαποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες του κύριου Λουκά, ενώ η ΑΕΚ ακόμη προθερμαίνεται. 18:00 Η Νέα Σαλαμίνα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Πάμπλο (Τούμπας 75΄), Σορία, Καταλά (Μοϊσόφ 46΄), Χέφελ (Λαρένα 61΄), Μπόλιεβιτς, Κάσες, Εγγλέζου, Μαλόκου (Ακοράν 46΄-Τέτε 75΄), Νέλσον, Πάνκοφ, Ρουσιάς Νεα Σαλαμίνα (Λιάσος Λουκά): Στυλιανού Δ, Σκοπελίτης (Κωστή 30΄), Χ΄ Κωνσταντή, Κορέια, Κάκκος, Ρέινολντς (Κουζάρης 46΄), Παπαδόπουλος, Λεμέσιος, Μπριτζίτο (Νικολάου 58΄), Σιαθάς, Σανγκόι  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ