Γιος πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού είναι τερματοφύλακας σε ομάδα της Super League
Γιος γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού αγωνίζεται πλέον ως τερματοφύλακας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε ενώπιον των ελληνικών media μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο άνθρωπος που παρουσίασε τον Ράφα Μπενίτεθ, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν εκ των κορυφαίων προπονητών όλου του κόσμου.
Ο Αλαφούζος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο στο πλαίσιο μιας γενικής αναβάθμισης όλου του συλλόγου, μίλησε για το γήπεδο που έρχεται λέγοντας ότι θα είναι σημείο αναφοράς για όλους, ενώ τόνισε πως η αγωνία του για τον Παναθηναϊκό είναι ίδια με αυτή του κόσμου. Και για πρώτη φορά προανήγγειλε ότι θα μιλήσει για όλα όσα έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί της ουσίας είπε πως σε λίγο καιρό, μία - δύο εβδομάδες όπως ανέφερε ο ίδιος, θα δώσει κι εκείνος συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό αλλά και στο παρόν. Επιπλέον, ο Αλαφούζος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον Χρήστο Κόντη, όσο και τον Γιάννη Παπαδημητρίου.
Μένει να δούμε πότε θα οριστεί αυτή η σίγουρα ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου που σκοπεύει να παραχωρήσει ο Αλαφούζος.
Πηγή: athletiko.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις