ΑΠΟΛΛΩΝ: Στο ΓΣΠ για το τρίτο σερί τρίποντο - Η πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Σωφρόνη

ΑΠΟΛΛΩΝ: Στο ΓΣΠ για το τρίτο σερί τρίποντο - Η πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Σωφρόνη

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πάει στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού μετά τις νίκες επί Ομόνοιας Αραδίππου και Ακρίτα θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τρίποντα και να το συνδυάσουν με μια καλή εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ότι είναι μια υπολογίσιμη και επικίνδυνη ομάδα οπότε θα χρειαστεί απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση για την ομάδα της Λεμεσού.

Στα αγωνιστικά ο Σωφρόνης Αυγουστή καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Λαμ και τον τραυματία Μαλεκκίδη ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μαρσελίνιο, Λιούμπιτς και Ντουοντού.

Πιθανή ενδεκάδα: Λέουβενμπεργκ, Σιήκκης, Βούρος, Κβίντα, Ζμέρχαλ, Μπράουν, Βεϊσμπέκ, Ροντρίγκες, Μάρκοβιτς, Τομάς, Μάρκες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μαρσέιγ: Είχε 96% πιθανότητες να μπει στην 24άδα του Champions League και... κατάφερε να μείνει εκτός!

Μαρσέιγ: Είχε 96% πιθανότητες να μπει στην 24άδα του Champions League και... κατάφερε να μείνει εκτός!

Η Μαρσέιγ έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League και ενώ σύμφωνα με τον υπερυπολογιστή της Opta είχε 96% πιθανότητες να βρίσκεται στην 24άδα πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής!