Πως θα το πάει ο Μπεργκ…

Πως θα το πάει ο Μπεργκ…

Αγωνιούν στην Ομόνοια για Κουλιμπαλί, είναι ο τίτλος που παίζει παντού από χθες βράδυ, μετά την αναγκαστική έξοδο του Γάλλου από το παιχνίδι με την Ντρίτα.

Ενδεχομένως οι γιατροί να είπαν ήδη στον Μπεργκ, κατά πόσον ο παίχτης, έχει πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της Δευτέρας με την Πάφο.

Για να κάμει κι ο Νορβηγός τους… λογαριασμούς του, για το δίδυμο στόπερ που θα παρατάξει απέναντι στους πρωταθλητές.

Χθες μπήκε ο Αγκουζούλ απέναντι στους Κοσοβάρους, παίζοντας δίπλα από τον Νικόλα Παναγιώτου.

Υπάρχει κι άλλος καθαρόαιμος στόπερ στο «τριφύλλι», είναι ο Σέρβος Στέφαν Σίμιτς.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.