Ακολουθήστε μας στο Google news

O Ισραηλινός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Αριέλ Αρούς βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας, για τα παιχνίδια με το Λίχτεσταιν και την Ισπανία, τα οποία είναι στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κύπελλου του 2018, που θα διεξαχθεί στην Ρωσία. Ο πορτιέρο της «Κυρίας» ήταν στο πάνελ της συνέντευξη τύπου πριν από κάθε παιχνίδι και στις δηλώσεις που έκανε ήταν αρκετά αποκαλυπτικός. Ο Αρούς μίλησε για την απόφαση του να έρθει στο νησί μας για λογαριασμό της Ανόρθωσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έφτασε να κλείσει σε Ισπανικό σύλλογο στο παρελθόν, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να πει και για το ενδιαφέρον των Ελβετών γι αυτόν. Δείτε τις σημαντικές τοποθετήσεις του Αρούς: Για την απόφαση του να έρθει στην Κύπρο και να αγωνιστεί στην Ανόρθωση ο Αρούς σημείωσε ότι: «Το γεγονός πως πήγα στην Κύπρο, ήταν κάτι καλό για μένα. Χρειαζόμουνα την ησυχία μου, γιατί εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν την είχα. Δεν θυμάμαι να είχα κατά νου μόνο το ποδόσφαιρο, μιας και δυστυχώς πάντα είχα να αντιμετωπίσω προβλήματα της ομάδας, όπως χρέη προς ποδοσφαιριστές όπως και  η γνώριμη ιστορία με τους Τσετσένους στην Μπεϊτάρ. Ποτέ δεν είχα πλήρη αφοσίωση στο ποδόσφαιρο και τώρα την έχω, έτσι μπορώ να δείξω ποιος είναι ο πραγματικός Αριέλ Αρούς.» Εάν έφτασε κοντά σε Ισπανική ομάδα στο παρελθόν ο Αρούς απάντησε αποκαλύπτοντας: «Έφθασα πολύ κοντά να παίξω στην Ισπανία. Ποτέ μην λες ποτέ. Ήμουν πριν καιρό κοντά στην Βιγιαρέαλ, όμως το γεγονός πως δεν είχα κοινοτικό διαβατήριο επηρέασε.» Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ίδιο από Ελβετούς ο Ισραηλινός τερματοφύλακας απάντησε: « Μακάρι. Πρώτα όμως προέχει να τελειώσω τη χρονιά μου στην Κύπρο.»  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ