Ακολουθήστε μας στο Google news

Ναι μεν υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, όμως ο Γιώργο Δώνης δεν εφησυχάζει ποτέ, κρατώντας τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του σε πλήρη εγρήγορση με τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο. Παρά τις ήττες του από Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ, με το ίδιο σκορ, ο ΑΠΟΕΛ στα δύο παιχνίδια στην Ευρώπη στάθηκε αρκετά καλά και έδειξε κάποιες από τις δυνατότητες του. Φυσικά το ίδιο δεν συμβαίνει και στις εγχώριες διοργανώσεις όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές ακόμη δείχνουν ότι ψάχνουν τα πατήματα τους. Σίγουρα η κούραση από τα ταξίδια στην Ευρώπη και τα συνεχόμενα και τα μαζεμένα παιχνίδια, αλλά και οι αρκετοί τραυματισμοί που υπάρχουν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, να είναι μια δικαιολογία και ένα ελαφρυντικό στοιχείο για την μέτρια εικόνα που βγάζει η ομάδα του Γιώργου Δώνη μέσα στον χλοοτάπητα των Κυπριακών γηπέδων. Αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πετύχει για άλλη μια χρονιά τους στόχους του στην Κύπρο (εννοούμε κατάκτηση του πρωταθλήματος), θα πρέπει άμεσα να ανεβάσει στροφές, γιατί όπως απέδειξαν οι πλείστες ομάδες του φετινού μαραθώνιου του Κυπριακού πρωταθλήματος θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια και αντοχή για να λυγίσουν εύκολα. Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για να αλλάξουν την εικόνα των περσινών πρωταθλητών, θα πρέπει να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του και να τους «ντομπάρει» με ψυχολογία και αγωνιστική θέληση, έτσι ώστε να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια, και να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τους στόχους τους.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ