Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.
Η ΑΗΚ, έχοντας σαν όραμά της να πρωταγωνιστεί στον τομέα της ενέργειας και των υπηρεσιών, θέτει ως στόχο της την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας με ασφάλεια και αξιοπιστία, υπηρεσίες στους τομείς της ενέργειας αλλά και άλλων δραστηριοτήτων, πάντα με σεβασμό στην κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους της ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της Κύπρου.
Με αξίες όπως την ακεραιότητα, την ποιότητα και την ευθύνη προς την κοινωνία, η ΑΗΚ υποστηρίζει τον 1
ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, που συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.
Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της ιστοσελίδα μας, ThemaSports από την τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (Πέμπτη, 14/8) επαναληπτικού κόντρα στην Αράζ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 12:38
Σάλος ξέσπασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Τάμπερε, όταν ο Ισραηλινός Ίντο Περέτς έκανε χειρονομία αποκεφαλισμού στην κάμερα λίγο πριν από την έναρξη της σκυταλοδρομίας προκαλώντας κύμα οργής στα social media.
12/08 @ 08:57
Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έχει περάσει από το βράδυ της Κυριακής, 10 Αυγούστου 2025, και το 28ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, το οποίο φιλοξένησε η Φινλανδία στην πόλη Τάμπερε.
10/08 @ 21:00
Η Μαρία Ραφαηλίδου χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ20 του Τάμπερε, παίρνοντας την πρώτη θέση στον τελικό της σφαιροβολίας με βολή στα 16,16.
10/08 @ 13:38
Τη δεύτερη πιο γρήγορη κούρσα της στα 100μ. με εμπόδια, πραγματοποίησε πριν από λίγο (10/08/25) η Ισαμπέλα - Σοφία Μοσέτι, λαμβάνοντας μέρος στην τρίτη ημιτελική σειρά.
08/08 @ 10:11
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον, τις αθλητικές δραστηριότητες της πατρίδας μας. Για μένα αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ από μικρό παιδί, αλλά αθλητισμός για μένα αποτελεί οποιαδήποτε ατομική και ομαδική αθλητική δραστηριότητα η οποία περικλείει μέσα της, τις αθάνατες αξίες του ολυμπισμού.
06/08 @ 10:34
Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Ανδρέας Γεωργίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. με εμπόδια, στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2–3 Αυγούστου 2025 στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS