Αν μη τι άλλο δεν κρύβεται o Πρόδρομος…

Αν μη τι άλλο δεν κρύβεται o Πρόδρομος…

Θα στηθεί μπροστά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα, αύριο το μεσημέρι ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης.

Πρώτα απ’ όλα για να δώσει ξεκάθαρη ενημέρωση, αν χαλά ή υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να εμπλακούν στην διαχείριση οι Βραζιλιάνοι επενδυτές.

Αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος της γαλαζοκίτρινης εταιρίας, δεν κρύβεται.

Μια εύλογη ερώτηση που μπορεί να τεθεί στον Πρόδρομο Πετρίδη, είναι πως η ιστορία με την F8 Sports και τους παρατρεχάμενους της, πότε δεν φάνταζε ως μια ρεαλιστική λύση για αντιμετώπιση του «βουνού» οικονομικών προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν στον ΑΠΟΕΛ.

Υποστηρίζουν πολλοί, ότι η εν λόγω εταιρία δεν έχει το «background» για να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε οικονομική εξυγίανση.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πόσο νερό πρέπει να πίνεις πριν βγεις για τρέξιμο το καλοκαίρι;

Πόσο νερό πρέπει να πίνεις πριν βγεις για τρέξιμο το καλοκαίρι;

Η σωστή ενυδάτωση ξεκινά πριν φορέσεις τα αθλητικά σου. Το καλοκαίρι, το να βγεις για τρέξιμο χωρίς να έχεις πιει αρκετό νερό μπορεί να επηρεάσει τόσο την απόδοσή σου όσο και την ασφάλειά σου.