Αρχική>Sports Plus>ΤΑΚΑΤΑ: «Πώς θα πηγαίνω δουλειά; Πώς θα πάνε τα μωρά σχολείο;» – Ακυρώνουν ραντεβού για αντικατάσταση και μένουν ακινητοποιημένα τα οχήματα
Αυτό διερωτάται οδηγός ο οποίος προχώρησε σε ανώνυμη καταγγελία στο «ALPHA Καλημέρα». Του ακύρωσαν ραντεβού για αλλαγή αερόσακου και θα πρέπει να περιμένει για άλλους δύο με τρεις μήνες μέχρι να έρθει καινούργια παραλαβή. Παράλληλα, το όχημα του θα πρέπει να είναι ακινητοποιημένο.
Μπαλάκι ευθυνών
«Πώς θα πηγαίνω δουλειά; Πώς θα πάνε τα μωρά σχολείο;», διερωτάται.
Η απάντηση από την εταιρεία ήταν ότι δεν μπορούν κάνουν κάτι να μιλήσουν με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών. Πήρε τηλέφωνο στο ΤΟΜ και του είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι να μιλήσει με την εταιρεία.
Πήρε και την Αστυνομία αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι ούτε αυτή. Του έδωσαν τέσσερα τηλέφωνα, εκ των οποίων τα τρία ήταν εκτός σύνδεσης.
Μάλιστα, σε επικοινωνία με το ΤΟΜ του είπαν ότι σαν εκείνο έχει ακόμη 2-3 χιλιάδες άτομα.
Σημειώνεται ότι από τις 30 Οκτωβρίου και μετά το αυτοκίνητο θα θεωρείται επικίνδυνο.
Το συμβόλαιο που έχουν συνάψει με τον Κρεκ, είναι ο λόγος που δεν βγαίνουν στον Απόλλωνα να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, σε σχέση με το (πολύ ορατό) σενάριο να μην εμπλακεί στην διαχείριση ο Ουαλός επιχειρηματίας.
Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι το πιο κάτω προϊόν, το οποίο έχει εντοπιστεί στην αγορά, δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/426.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη στυγερή δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, καθώς 30χρονος κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους. Η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στην πέμπτη σύλληψη νωρίς το απόγευμα.