Συνελήφθη άλλος ένας για τον φόνο Δημοσθένους - Χειροπέδες σε κατάδικο
Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση φόνου του Σταύρου Δημοσθένους, προχώρησε σήμερα (21/10) η Αστυνομία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικά κραυγαλέο παράδειγμα αφορά τον προγραμματισμό του ταξιδιού της Εθνικής Γυναικών στην Αλβανία. Ενώ η Εθνική Ανδρών μετακινείται σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες με ναυλωμένες απευθείας πτήσεις, η Εθνική Γυναικών καλείται να φτάσει στον προορισμό της, μέσω δύο διαφορετικών πτήσεων, με αναμονή άνω των έξι ωρών στο ενδιάμεσο αεροδρόμιο.
Ενδεικτικά, η αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 26/10 στις 10:05 το πρωί από Λάρνακα προς Αθήνα με την επόμενη πτήση προς Τίρανα να έχει επιλεχθεί στις 18:00 την ίδια μέρα, με άφιξη στις 19:45.
Για ένα ταξίδι διάρκειας μόλις 2,5 ωρών, η Εθνική μας θα παραμείνει περισσότερο από 12 ώρες σε αεροδρόμια, πριν από τον πιο κρίσιμο και ιστορικό της διεθνή αγώνα στο Nations League αφού για πρώτη φορά θα διεκδικήσει πρόκριση στη Β’ Κατηγορία της διοργάνωσης.
Δυστυχώς, η πρακτική αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά συστηματική επιλογή της Ομοσπονδίας να προσφέρει στις ποδοσφαιρίστριες τα φθηνότερα διαθέσιμα εισιτήρια, αγνοώντας τις επιπτώσεις στην υγεία, την αγωνιστική απόδοση και την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια.
Ο ΠΑ.Σ.Π. ζητάει:
Ο ΠΑ.Σ.Π. θα συνεχίσει να καταγράφει, να διεκδικεί και να δημοσιοποιεί κάθε περίπτωση άνισης μεταχείρισης, μέχρι να εμπεδωθεί πλήρως η θεσμική και πραγματική ισότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
Η ισότητα δεν είναι σύνθημα. Είναι νομική υποχρέωση και ηθική ευθύνη.