Ακολουθήστε μας στο Google news

Mε το πέρας των πέντε πρώτων παιχνιδιών η ΑΕΛ έδειξε το πόσο συμπαγής ομάδα είναι στα μετόπισθεν ενώ αν καταφέρει να βελτιωθεί και στο επιθετικό κομμάτι είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορέσουν να παραμείνουν μέσα στους στόχους τους που έθεσαν για την φετινή χρονιά. Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ μέχρι στιγμής μάζεψε 10βαθμούς στις πρώτες πέντε στροφές του πρωταθλήματος, μετρώντας 3νίκες, 1ήττα και 1ισοπαλία, όμως έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» έχει στα χέρια του ένα πλούσιο ρόστερ και ένα γεμάτο «οπλοστάσιο» με ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ρίξει στο παιχνίδι και να κάνουν την διαφορά όπως φάνηκε τόσο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όσο και στα παιχνίδια της Ευρώπης. Με την επανάνερξη του πρωταθλήματος η Λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερες αντοχές μέσα στο γήπεδο, καθώς θα αρχίσει να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να δείξει την ομοιογένεια της και την σταθερότητα της. Το παιχνίδι με την Πάφο που ακολουθεί μετά την διακοπή, αλλά και το ντέρμπι με την Ομόνοια θα είναι δύο αγώνες που θα μοιάζουν σαν τεστ δυνατοτήτων και αντοχών για τον σύλλογο της Λεμεσού, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα κλειθούν να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Ο τεχνικός των "γαλαζκιτρίνων" της Λεμεσού και οι συνεργάτες του παρά την διακοπή και την ευκαιρία για ξεκούραση, προσπαθούν να διορθώσουν τα αρνητικά που εντόπισαν στην ομάδα τους και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερα τα θετικά, γιατί μπορεί η ΑΕΛ να κάνει τις καλές εμφανίσεις, όμως αυτές θα πρέπει να συνοδεύονται κάθε βδομάδα και με τα θετικά αποτελέσματα, εάν θέλει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ