Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ThemaSports σε συνεργασία με το PK Sports στη Λάρνακα προσφέρουν δωροκουπόνι αξίας 100 ευρώ στον πρώτο σκόρερ των ομάδων με έδρα την Λάρνακα. Για το μήνα Οκτώβριο ο πρώτος σκόρερ είναι ο Φαμπρίτσιο της Αλκής. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επισκέφθηκε το PK Sports, είδε την εντυπωσιακή συλλογή των BOY London και όχι μόνο και έκανε τα ψώνια του. Ο ιδιοκτήτης του PK Sports κ. Πανίκος Κυριάκου παρέδωσε στον Φαμπρίτσιο το δωροκουπόνι του και του ευχήθηκε ακόμη περισσότερα γκολ στο υπόλοιπο της σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Φαμπρίτσιο πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην Ομόνοια (2-2) και άλλα δυο κόντρα στον Άρη (3-3). Ακολούθως μίλησε στην κάμερα του ThemaSports για τη βράβευση του, την πορεία της ομάδας του αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες. Ο Ράφαελ Κινιόνες (αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Αλκής) μας βοήθησε στη μετάφραση μιας και ο Βραζιλιάνος δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου αγγλικά.   Συγχαρητήρια, πρώτος σκόρερ στην επαρχία της Λάρνακας για το μήνα Οκτώβριο. Πως αισθάνεσαι; «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που με έχουν βοηθήσει». Η Αλκή έχει έξι βαθμούς μέχρι τώρα και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είσαι χαρούμενος στην ομάδα; «Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά αλλά δυστυχώς χάσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε». Έχεις μία μεγάλη καριέρα, πως και αποφάσισες να έρθεις στην Κύπρο; «Ο μάνατζερ μου, μου είπε να έρθω εδώ και άρπαξα την πρόκληση να έρθω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Νέα ομάδα, νέα χώρα, νέα πράγματα».   Πιστεύεις ότι η Αλκή μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα για μία μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο στην Κύπρο; «Για την ώρα το μυαλό μου είναι στην Αλκή, να κάνω μία καλή χρονιά και μετά βλέπουμε». Πόσα γκολ θα ήθελες να σκοράρεις; «Θέλω να δουλεύω και τα γκολ είναι αποτέλεσμα της δουλειάς». Μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές έχεις μία εικόνα για το πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύεις η Αλκή μπορεί να μείνει στην κατηγορία; «Είναι πολύ απαιτητική η λίγκα. Πρέπει να δουλεύουμε για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα».  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ