Το «θάνατος σου η ζωή μου», δεν το υιοθετούν όλοι…

Το «θάνατος σου η ζωή μου», δεν το υιοθετούν όλοι…

Για τους ανθρώπους που διοικούν την Ανόρθωση, δεν ήταν έκπληξη ότι θα γινόταν έμβασμα – μαμούθ, από τους διαχειριστές του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Είχαν λάβει σχετική ενημέρωση, πριν μερικές μέρες, απλώς χθες βγήκε δημοσίως στην πλατφόρμα που αναγράφονται τα ποσά για τα οικονομική εκστρατεία.

Έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από πολλές κατευθύνσεις (όχι μόνο από την επίσημη Ανόρθωση και πολλούς υποστηρικτές της) ο ιδιοκτήτης της Λεμεσιανής ομάδας, για την εντυπωσιακή κίνηση του.

* H μεγαλύτερη εισφορά ήρθε απο την Λεμεσό! 

Βασικά ο μίστερ Νικ εκ Λευκορωσίας, έστειλε το μήνυμα ότι δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ανθρώπων που διαχειρίζονται ομάδες και υιοθετούν την φράση «ο θάνατος σου η ζωή μου».

*Διευκρινίζουμε, ότι στην φωτογραφία, δίπλα απο τον Κώστα Παπαδόπουλο, διακρίνεται ο Βλαδιμήρ Φεντόροφ, πρόεδρος της εταιρίας διαχείρισης του Άρη και όχι ο ιδιοκτήτης της. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!