Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αρχηγός παραμένει στον ιστό του! Ο Αντρές Ινιέστα θα συνεχίσει να φορά τα «μπλαουγκράνα» μέχρι το φινάλε της καριέρας του, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter η Μπαρτσελόνα. Μπορεί να υπήρξαν ορισμένες αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Αντρές Ινιέστα παραμένει στην ομάδα της καρδιάς του για να ολοκληρώσει την καριέρα του. Ανήκει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα από το 1996 όταν και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο Αντρές Ινιέστα αποτελεί παίκτη-θρύλο για την ομάδα και θα έχει την τιμή και το προνόμιο να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα καταγωγής του με την οποία έχει πανηγυρίσει δεκάδες διακρίσεις. Με συνολικά 639 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 55 τέρματα ο Ινιέστα σε ηλικία 33 ετών υπέγραψε «συμβόλαιο ζωής» με την Μπαρτσελόνα, σε μία συμβολική κίνηση η οποία δείχνει το δέσιμο των δύο πλευρών. Άλλωστε, είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές πίσω από τον Τσάβι. Θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη τύπου για τον Ινιέστα παρέα με τον πρόεδρο της ομάδας Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Εντυπωσιακό στοιχείο το γεγονός πρόκειται για μία σημαδιακή ημερομηνία καθώς το μακρινό 1996 ο Ινιέστα είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα στην ομάδα των Κ14, και 21 χρόνια μετά το «παραμύθι» με τον άσο από την Φουεντεαλμπίγια συνεχίζεται. Πηγή: sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ