Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΛ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από αύριο, θα διεξαχθούν κατά σειρά σημαντικές συνεδριάσεις στα πλαίσια της Δημιουργίας Επιτροπών της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι αύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και στα πλαίσια της Δημιουργίας Επιτροπών της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού θα διεξαχθούν οι εξής συνεδριάσεις: Στις 09.30 θα συνεδριάσει για δεύτερη φορά η Επιτροπή Μουσείου, η οποία έχει ήδη συσταθεί σε σώμα, με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία του Μουσείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού στο “Νίκος Σολομωνίδης”. Στις 10.30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Γηπέδων, η οποία αφού συσταθεί σε σώμα θα αναλάβει την οργάνωση – διαχείριση του Κλειστού Γηπέδου Νίκος Σολομωνίδης και την συντήρηση του, μέσω των εσόδων από το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ είσαι ΕΣΥ”. Επίσης, μέσα στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Γηπέδων, εντάσσεται το Προπονητικό Γήπεδο της Ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο Τσίρειο Στάδιο, καθώς επίσης σύντομα και το Νέο Γήπεδο της Λεμεσού. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις συνεδριάσεις των υπολοίπων Επιτροπών.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ