Τραγική ιστορία: Η τελευταία επιθυμία οπαδού δεν εκπληρώθηκε εξαιτίας των... χούλιγκαν
Ο Άγιαξ επικράτησε τελικά 2-0 της Χρόνινχεν μπροστά σε άδειες κερκίδες, καθώς ο μοναδικός οπαδός που είχε δικαίωμα να παρευρεθεί, δεν μπόρεσε να πάει.


Το πρώτο τζάμπολ της αγωνιστικής θα γίνει στην Αίθουσα του Απόλλωνα στη Λεμεσό, όπου το βράδυ της Παρασκευής (10/10) στις 19:00 ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ.
Οι «γαλάζιοι» θέλουν στο πρώτο εντός έδρας τους παιχνίδι να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κυνηγήσουν τη δεύτερη σερί νίκη.
Πρώτο χρονικά παιχνίδι το Σάββατο (11/10) θα γίνει στο «Κίτιον» με την Πετρολίνα ΑΕΚ να υποδέχεται στις 17:00 την TRIA EKA AEL BC, με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν να πετύχουν το δύο στα δύο.
Αντίθετα, στον αγώνα που αρχίζει μία ώρα αργότερα (18:00) Kεραυνός και Fabricca Ε.Ν. Παραλιμνίου αναμετρώνται στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» θέλοντας να καταγράψουν την πρώτη επιτυχία τους.
Την ίδια ημέρα, στις 19:00, στην Αίθουσα Σπύρος Κυπριανού θα αναμετρηθούν η Ανόρθωση και ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου, οι οποίες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα και συνεπώς επιθυμούν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους.
Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής (12/10, 17:00), στο Γυμνάσιο Παλουριώτισσας ο Αχιλλέας Καϊμακλίου θα παίξει με την ΕΘΑ, με τις δυο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο, την πρώτη τους νίκη στην τρέχουσα περίοδο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 10/10
Απόλλων - ΑΠΟΕΛ 19:00 / Cytavision
Σάββατο 11/10
Πετρολίνα ΑΕΚ - TRIA EKA AEL BC 17:00 / Cytavision
Κεραυνός - Fabricca Ε.Ν. Παραλιμνίου 18:00
Ανόρθωση - Διγενής Ακρίτας Μόρφου 19:00
Κυριακή 12/10
Αχιλλέας Καϊμακλίου - ΕΘΑ 17:00
Από ιστοσελίδα ΚΟΚ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις