ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ αγωνιστική στη Super League για τρεις Ελλαδίτες προπονητές που δούλεψαν στην Κύπρο...

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ αγωνιστική στη Super League για τρεις Ελλαδίτες προπονητές που δούλεψαν στην Κύπρο...

Η 6η αγωνιστική της Super League 1, ήταν... εφιαλτική για τρεις Ελλαδίτες προπονητές που δούλεψαν (και) στην Κύπρο.

Αναφερόμαστε στους Σάββα Παντελίδη, Γιώργο και Γιάννη Πετράκη. Ο πρώτος δούλεψε ως γνωστό στην ΑΕΛ, ο δεύτερος σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ομόνοια 29Μ και ο τρίτος σε Ολυμπιακό Λευκωσίας (2 φορές) και Απόλλωνα.

Το Σάββατο 04/10, ο Αστέρας AKTOR του Σάββα Παντελίδη ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας με 2-1, αποτέλεσμα που αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του στην ομάδα της Τρίπολης.

Την ίδια μέρα, η Α.Ε. Λάρισας του Γιώργο Πετράκη, δέχθηκε βαριά και... ασήκωτη εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με 2-5 και από χθες Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ο Ελλαδίτης τεχνικός αποτελεί παρελθόν.

Υπήρξε και συνέχεια όμως, αφού χθες, ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη (σ.σ. πατέρας του Γιώργου Πετράκη), συνετρίβη με... 6-0 από το Λεβαδειακό εκτός έδρας και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, έχει παρθεί απόφαση για «διαζύγιο» και απομένει απλά η ανακοίνωση του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!