Ακολουθήστε μας στο Google news

Ρεπορτάζ του νικηφόρου αγώνα δίνει η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Αναλυτικά: «Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΚ στο «Κίτιον» με 5-4 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal. Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν οι Χριστοδούλου, Leo, Guirelli, Ιακώβου και Πλατής . Δυο στα δυο για τους γαλαζοκίτρινους που την ερχόμενη Πέμπτη (12/10) θα φιλοξενήσουν στο Λευκόθεο τον Εθνικό Λατσιών στις 19:00 για την 3η αγωνιστική. Σ’ ένα δραματικό φινάλε, στο οποίο η ομάδα μας αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΑΠΟΕΛ έφυγε αλώβητος από τη Λάρνακα και πέτυχε τη 2η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες. Οι φουτσαλιστές του Γιάννου Μυλωνά είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άντεξαν στην πίεση του αντιπάλου και πανηγύρισαν έντονα το σπουδαίο διπλό. Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ισοφάρισε δις (1-1, 2-2), πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του 3-2. Στην επανάληψη, η ομάδα μας πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων σε ισάριθμες περιπτώσεις, 4-2 και 5-3, ωστόσο προς το τέλος της αναμέτρησης αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μειώσει σε 5-4. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φουτσαλιστές μας άντεξαν στην πίεση και επέστρεψαν στη Λευκωσία με το τρίποντο».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ