Υπερυπολογιστής Opta: Σε αυτές τις θέσεις θα τερματίσουν Ομόνοια και ΑΕΚ στο Conference League

Υπερυπολογιστής Opta: Σε αυτές τις θέσεις θα τερματίσουν Ομόνοια και ΑΕΚ στο Conference League

Ο υπερυπολογιστής της OPTA πήρε δουλειά ενόψει της σημερινής έναρξης της league phase του Conference League, όπου θα βρίσκονται Ομόνοια και ΑΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αλγόριθμο της OPTA, η Ομόνοια θα τερματίσει στην 12η και η ΑΕΚ Λάρνακας στην 16η.

Σε ότι αφορά την Ομόνοια, ο αλγόριθμός της δίνει 32.22% πιθανότητες να βρεθεί στους 16, 33.48% να βρεθεί στους 8, 14.75% να βρεθεί στα ημιτελικά, 4.92% να βρεθεί στον τελικό και 1.5% να κατακτήσει τη διοργάνωση.

Για την ΑΕΚ, ο αλγόριθμός δίνει στην ομάδα της Λάρνακας 22.12% πιθανότητες να βρεθεί στους 16, 25.14% να βρεθεί στους 8, 9.74% να βρεθεί στα ημιτελικά, 2.99% να βρεθεί στον τελικό και 0.93% να κατακτήσει τη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!