Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Μουντιάλ.




Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο θρύλος του ουκρανικού ποδοσφαίρου και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι διάλλακτος και δεν συναινεί στο διαζύγιο με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος έχει δεχτεί κρούση από τον Παναθηναϊκό.
Ο Σεφτσένκο είναι κατηγορηματικά αντίθετος στην πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών κι ως εκ τούτου η εθνική Ουκρανίας θα έχει τον Ρεμπρόφ στον πάγκο της και στα επόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "sport.ua".
Την ίδια στιγμή εξάλλου ανεβάζει ολοένα περισσότερο τις μετοχές του στο Τριφύλλι ο Χρήστος Κόντης και δεν αποκλείεται η μονιμοποίησή του στον πάγκο.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις