Ο σκόρερ που έδωσε τη νίκη στην Εθνική Ελπίδων Κύπρου επί της Τουρκίας, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, δήλωσε με το πέρας του αγώνα:
«Ήταν το πιο γλυκό γκολ μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Μας είπε στ' αποδυτήρια να το πιστέψουμε και ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα το γυρίσουμε. Μπήκαμε μέσα και με δυο στημένες φάσεις τα καταφέραμε. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά με ένα φάουλ ήρθε το 0-1. Πιστέψαμε όμως στις δυνάμεις μας και γυρίσαμε επάξια το παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας, τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε στο πλευρό μας. Μακάρι με το Βέλγιο να είναι ακόμα περισσότεροι, θα τους περιμένουμε για άλλη μια νίκη».
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.