Ακολουθήστε μας στο Google news

Με το πέρας του νικηφόρου αγώνα της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου επί της Τουρκίας, μίλησε στα ΜΜΕ ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου κόουτς: Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για την Εθνική ομάδα... «Ήταν μία μεγάλη στιγμή, γιατί πιστεύαμε από την αρχή σε αυτή τη μεγάλη νίκη.  Είναι αφιερωμένη στον Κύπριο παίκτη, που δυστυχώς δεν αγωνίζεται και το ξέρουμε αυτό, και την αφιερώνουμε και στον κόσμο, στην Κύπρο». Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πιστέψετε στην ανατροπή και τι είπατε στους παίκτες; Εκτιμώ ότι αυτό οφειλόταν από την αρχή του αγώνα, ότι είχαμε την αυτοπεποίθηση, θέλαμε τη νίκη.  Ήμασταν άτυχοι σε μία στιγμή.  Δεχθήκαμε ένα γκολ, μείναμε ήρεμοι στα αποδυτήρια, ακόμη και εγώ που συνήθως δεν είμαι, και καταφέραμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να βλέπουμε πιο ψηλά; Το είπα από την αρχή.  Το μεγάλο πρόβλημα, και δεν είναι δικαιολογία, είναι η κούραση που έχουμε, και το είδαμε και στα τελικά στάδια του αγώνα.  Είχαμε, κυριολεκτικά, καταρρεύσει.  Θα προσπαθήσουμε μέσα από το «recover» που θα κάνουμε αύριο και μεθαύριο, να επανέλθουμε για τον αγώνα με το Βέλγιο, όπου είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνα και έχουμε εξαιρετική δύσκολη αποστολή. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα στο Βέλγιο; Σίγουρα, γιατί εκτιμώ ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους Τούρκους. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρονίκου:    
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ