Μονιμοποιείται ο Κόντης;

Μονιμοποιείται ο Κόντης;

Σούπερ αποτέλεσμα πέτυχε ο ΠΑΟ στην πρεμιέρα της Ληγκ Φέις του Γιουρόπα Ληγκ. Σκόρπισε με τεσσάρα της Γιάνγκ Μπόϊς εκτός έδρας, με τον Μαροκινό εξτρέμ Ζαρουρί να κάνει χατ-τρικ.

Προπονητής των πρασίνων, εδώ και μερικές μέρες, είναι ο Χρήστος Κόντης, πρώην παίχτης του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος σε κάποια φάση ήταν στο τημ συνεργατών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Χάρηκαν ιδιαίτερα οι φίλοι του Ελλαδίτη κόουτς, εδώ στο νησί, για το εκκωφαντικό διπλό στην Ελβετία.

Ενδεχομένως αυτό το αποτέλεσμα, να παίξει καθοριστικό ρόλο, για να μονιμοποιηθεί στον πάγκο.   

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τα 15 τραγούδια που σημάδεψαν τα καλοκαίρια των Millennials (και από τις πρώτες νότες γυρνάς 20 χρόνια πίσω)

Τα 15 τραγούδια που σημάδεψαν τα καλοκαίρια των Millennials (και από τις πρώτες νότες γυρνάς 20 χρόνια πίσω)

Τα soundtrack των πιο ανέμελων καλοκαιριών μας, τότε που τα καλοκαιρινά hits τα μαθαίναμε από το ραδιόφωνο, το MTV και τα bars - όχι από το Spotify και το TikTok.