Ακολουθήστε μας στο Google news

Από την αρχή της προετοιμασίας, αλλά και κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ο κόσμος της Ομόνοιας έδειξε ότι παραμένει και θα παραμείνει αφοσιωμένος δίπλα από την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, και περιμένει στα επόμενα παιχνίδια τα αποτελέσματα με τα οποία θα αρχίσει να βλέπει την ομάδα του να μπαίνει στο πρωτάθλημα με πιο πρωταγωνιστικές βλέψεις. Σε αυτά τα πρώτα πέντε παιχνίδια που έδωσε το «τριφύλλι» είχε και τα θετικά του, όμως είχε και τα αρνητικά του. Ο τεχνικός των «πρασίνων» θα πρέπει  και καλείται όσο είναι ακόμη νωρίς, και το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο να αρχίσει να διορθώνει κάποια πράγματα στην ομάδα του έτσι ώστε να μην ανοίξουν άλλες πληγές από ενδεχόμενες αποτυχίες ή ανέλπιστες απώλειες βαθμών. Μπορεί να γινόμαστε γραφικοί στο να γράφουμε και να αναφέρουμε συνεχώς για την λειτουργία της μεσοαμυντικής γραμμής της Ομόνοιας όμως εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται ότι είναι το μεγάλο "αγκάθι" μέχρι στιγμής. Θα πρέπει το τεχνικό τιμ των "πρασίνων" να βρεί μια «φόρμουλα» και τις λύσεις, που θα λειτουργήσουν σαν αντίδοτο στο «τριφύλλι» και να σταματήσει να δέχεται με τόση ευκολία τέρματα, και μάλιστα χωρίς οι αντίπαλοι του να ασκούν ιδιαίτερη πίεση. Η Ομόνοια φτιάχνει φάσεις κι όλοι περιμένουν ότι ο τροχός θα «γυρίσει» σε κάποια στιγμή όσο αφορά το σκοράρισμα, αυτό που επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα είναι η λειτουργία της μεσοαμυντικής γραμμής έτσι ώστε η ομάδα της Λευκωσίας να μην βρεθεί προ εκπλήξεως και να χάσει άλλους πολύτιμους βαθμούς σε αυτή την προσπάθεια που κάνει για να πετύχει κάποιους στόχους.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ