Ίντερ – Σασουόλο 2-1: Αμφέβαλε, αλλά πήρε αυτό που έψαχνε στο Τζουζέπε Μεάτσα

Ίντερ – Σασουόλο 2-1: Αμφέβαλε, αλλά πήρε αυτό που έψαχνε στο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Ίντερ επικράτησε 2-1 εντός έδρας με αντίπαλο τη Σασουόλο, καταφέρνοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Serie A, μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

Η Ίντερ είχε χτίσει τις βάσεις για τη νίκη, αλλά ένα τέρμα της Σασουόλο στα τελευταία λεπτά έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο ματς, με τους Νερατζούρι, ωστόσο να νικούν στο τέλος με 2-1.

Την αρχή για την ομάδα του Κρίστιαν Κίβου έκανε στο 14′ ο Ντιμάρκο. Παρά τις προσπάθειές της να βρει άμεσα δεύτερο γκολ, η Ίντερ καθυστέρησε να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε αποτέλεσμα στο 81′, όταν ο Αουγκούστο πέτυχε αυτογκόλ, όμως η απάντηση της Σασουόλο ήταν άμεση.

Ο Σεντιρά μείωσε στο 84′, βάζοντας πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του, η οποία επιχείρησε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης.

Αυτή η προσπάθεια έμεινε ημιτελής και κάπως έτσι η Ίντερ επέστρεψε στα τρίποντα στη Serie A, έχοντας προηγουμένως μετρήσει δύο διαδοχικές ήττες από Ουντινέζε και Γιουβέντους.

  • Ίντερ: Μαρτίνεθ, Ακάντζι, Ατσέρμπι, Κάρλος Αουγκούστο, Ντάμφρις, Σούτσιτς, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Ντιμάρκο, Τουράμ, Εσπόζιτο
  • Σασουόλο: Μούριτς, Κουλιμπαλί, Ίντζες, Μουχαρέμοβιτς, Ντόιγκ, Βρανκς, Μάτιτς, Κονέ, Μπεράρντι, Πιναμόντι, Λοριεντέ

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ στην ΚΟΠ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ στην ΚΟΠ!

Όπως μεταδόθηκε από την Cablenet, απόψε θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ για να παρθεί απόφαση για τη μέρα διεξαγωγής του Πάφος-ΑΕΚ.