Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο μέσος της Δόξας, Benjamin Asamoah, παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Πιο κάτω ακολουθεί μικρή συνέντευξη που έδωσε με την παραλαβή του βραβείου Stoiximan Top Goal 4ης αγωνιστικής: Ερώτηση: Συγχαρητήρια Benjamin για το βραβείο. Απάντηση: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, όπως και όλους όσους ψήφισαν το γκολ μου ως το καλύτερο της αγωνιστικής, αλλά και όλους τους φίλαθλους της Δόξας. Προσεύχομαι κι ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω όμορφα γκολ για τους ανταποδώσω πίσω τη χαρά που μου πρόσφεραν". Ερ.: Πες μας λίγα λόγια για αυτό το πανέμορφο γκολ που σημείωσες. Απ.: "Μόλις πήρα τη μπάλα στη κατοχή μου παρόλο που ήμουν μακριά η πρώτη μου σκέψη ήταν να σουτάρω. Όλοι οι συμπαίκτες γύρω μου, μου ζητούσαν τη μπάλα αλλά εμένα η σκέψη μου ήταν να σουτάρω και το αποτέλεσμα ευτυχώς με δικαίωσε". Ερ.: Έχεις μάθει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Απ.: "Ναι, πήγα στην Ισπανία από τη Γκάνα και αγωνιζόμουν στις δεύτερες ομάδες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έμαθα πολλά εκεί και αυτό το βλέπω όταν αγωνίζομαι". Ερ.: Επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Απ.: "Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια μεγάλη ομάδα. Το ίδιο και εγώ. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε για να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ελπίζω για ένα καλό αποτέλεσμα". Πηγή: pasp.org.cy
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ