Ακολουθήστε μας στο Google news

  90+5΄ Τέλος αγώνα 90΄ Πέντε λεπτά καθυστερήσεις Ξέσπασμα των διεθνών Κύπρου και τρελά πανηγύρια (videos) 76΄ Αλλαγή για την Εθνική μας. Μέσα Κυριάκου έξω Σπόλιαριτς. 68΄ Αλλαγή για την Εθνική μας. Μέσα Χριστοδούλου έξω Φράγκος 65΄ Αλλαγή για την Εθνική μας. Μέσα Ηλία έξω Ματθαίου Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς στο 2-1:   58΄ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ Φράγκου και ο Σωτηρίου στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς στο 1-1:   53΄ ΓΚΟΛ: Ο Καρώ στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.  Κόρνερ Σπόλιαριτς και κεφαλιά Καρώ και 1-1. «Μυρίζει» Απόλλων για τα καλά η Εθνική μας! «Κυανόλευκα» μάτια στην Αρένα… (photo) Γνωστά ονόματα… (photo) 46΄ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου: Δείτε ζωντανά το παιχνίδι στο πιο κάτω βίντεο:   Δείτε την καλύτερη ευκαιρία της Εθνικής Κύπρου στο πρώτο ημίχρονο:   Πηγαδάκι Χρι – Χρι με το μέλος τεχνικού τιμ μεγάλης ομάδας! Έξαλλος ο Ανδρονίκου Στην κερκίδα «ΑΕΚ Αρένα» ο Ιδιάκεθ! Κανείς από ΑΕΚ, αλλά… 45΄ Τέλος ημιχρόνου 41΄ ΓΚΟΛ: Μετά από ανύπαρκτο φάουλ που κέρδισε η Τουρκία άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Απευθείας εκτέλεση φάουλ Ορκάρ Τσινάρ και κάνει το 0-1. 30΄ Ημίωρο στο παιχνίδι. Η Κύπρος ελέγχει το παιχνίδι χωρίς, όμως, να φτιάχνει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των αντιπάλων. 20΄ Παραμένει 0-0 το παιχνίδι, χωρίς τίποτα σπουδαίο μέχρι στιγμής... 11΄ Κίτρινη κάρτα στον Αρτυματά! Έναρξη αγώνα με την Τουρκία στη σέντρα Δείτε ζωντανά το παιχνίδι:   Είσοδος ομάδων   Live Αγώνα: Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 6ου προκριματικού όμιλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική Ελπίδων Κύπρου αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της Τουρκίας στο «ΑΕΚ Αρένα». Η Εθνική μας σε δύο αγώνες μετρά μια νίκη και μια ηττα αφού νίκησε στην πρεμιέρα τη Μάλτα με 2-1 και έχασε με 4-1 εκτός έδρας από τη Σουηδία. Ο στόχος της στο σημερινό αγώνα θα είναι ασφαλώς το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα αυξήσει τη βαθμολογική μας συγκομιδή και θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια. Ένα αγώνα έχει δώσει μέχρι στιγμής στον όμιλο η Τουρκία και έχει ένα βαθμό αφού πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 από το Βέλγιο. Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: Κύπρος: Χριστοδούλου, Καρώ, Γουίλερ, Σπόλιαριτς, Παναγή, Ματθαίου, Φράγκου, Πίττας, Κούσουλος, Αρτυματάς, Σωτηρίου Τουρκία: Σενγκέζερ, Μπαμπακάν, Σέλικ, Ερσόι, Ντεμιράλ, Ερντογάν, Σινάρ, Κανατζίσκους, Καγκλαγιάν, Κίλιτς, Ομούρ Διαιτητής: Ντανιέλ Σίμπερτ (Daniel Siebert) Βοηθοί διαιτητές: Γιαν Σίντελ (Jan Seidel) και Κριστιάν Γκίττελμανν (Christian Gittelmann) Τέταρτος διαιτητής: Σόρερν Στορκς (Soren Storks) Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τον αγώνα:  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ