Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αντρέας Αβραάμ παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοσταθμό ΑΣΤΡΑ 92.8. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και για την ΑΕΛ. Για την Εθνική και το παιχνίδι του Σαββάτου: «Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, υπάρχει η δική μας περηφάνια και ταυτότητα. Έχει ξεκινήσει μια νέα αρχή με πιο λαμπρό μέλλον για την Εθνική. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Σεβόμαστε την Εθνική Ελλάδας όμως πιστεύουμε στους εαυτούς μας». «Μας ενοχλούν όσα ακούγονται γιατί αυτό σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας. Πάμε για να κερδίσουμε, δεν μας αφορά τι συζητείται. Πρέπει να κερδίσουμε για πολλούς λόγους». «Υπάρχει εξαιρετικό υλικό στην ομάδα με νέους και έμπειρους παίκτες. Ο νέος προπονητής θέλει να βάλει την δική του φιλοσοφία και οι παίκτες ακολουθούμε όσα μας ζητά». Για την φετινή ΑΕΛ και τον κόσμο: «Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά φέτος στην ΑΕΛ. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και δουλεύουμε για τους στόχους μας. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε φέτος. Υπάρχει πίεση και το ξέρουμε αλλά υπάρχει και πίστη. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και ανταγωνισμός και αυτό. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι δίπλα μας και θα δώσουμε ότι έχουμε για να τους δώσουμε χαρά στο τέλος της σεζόν».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ