Ακολουθήστε μας στο Google news
Στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, αναφέρθηκε στην περίπτωση Σεμέδο, ενώ είπε και μία ατάκα για τον Αλωνεύτη μετά από σχετική ερώτηση για το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.
Αναλυτικά:
Για την περίπτωση Σεμέδο: «Παρακολουθούμε όλους του παίκτες που αγωνίζονται στην Κύπρο, όχι μόνο τον Σεμέδο και μέσα στα θέματα που συζητήσαμε με τον πρόεδρο της Αλκής, συζητήθηκε και αυτό.
Ο Δώνης παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή και ίσως ενδιαφερθούμε για την απόκτηση του».
Για τον Αλωνεύτη: «Με τον Στάθη δεν θα υπάρχει πρόβλημα, σε 10 λεπτά τα βρίσκουμε! Μακάρι να είναι όλοι σαν τον Στάθη».
Ομόνοια και Άρης κοντράρονται απόψε (20:00) στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, για να πιάσουν τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας και να εκμεταλλευτούν το όποιο αποτέλεσμα προκύψει στο άλλο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS